Combineer je aanbodpagina met woning websites en/of one pagers

Met de plug-in voor een aanbodpagina creëer je direct op de makelaarswebsite een overzicht van alle woningen die je in de verkoop hebt. Hier hoef je geen extra handelingen voor te verrichten, via de plug-in wordt alle relevante informatie wederom vanuit je CRM-systeem ingeladen.

Aanbodpagina

Factotum heeft een plug-in voor je gemaakt waarmee je je aanbod automatisch op je website publiceert. In de kleuren van jouw huisstijl en voorzien van diverse filter- en sorteermogelijkheden.

Een voorbeeld van een aanbodpagina vind je op de Factotumsite.

Woningzoekers vinden vervolgens alle informatie op unieke woning websites. De Factotum API zorgt voor automatische updates zodat je aanbodpagina altijd je complete aanbod toont.

Oja, aan iedere woning website kun je een biedingsformulier toevoegen zodat geïnteresseerden een bod uit kunnen brengen. De biedingen beheer je eenvoudig op het Factotum platform.

Woning websites

In bovenstaande galerij en onderstaande opsomming tref je links aan naar zes voorbeeldmakelaar woning websites klik op het plaatje of op een van onderstaande links om de woning websites te bekijken. 

Factotumlaan 1

Factotumlaan 2

Factotumlaan 3

Factotumlaan 4

Factotumlaan 5

Factotumlaan 6

Bel Thalitha of Francis voor meer informatie over het Factotum marketing platform via 0297 230 320 of mail info@factotum.nl