Media en middelen om de woning te verkopen

Op deze pagina tref je media en middelen van Veerle Bergman. Al deze mediaproducten kun je als makelaar inzetten om meer woningen in de verkoop te krijgen en je marketing- en verkoop en doelstellingen te behalen. 

Media en middelen

Op deze pagina tref je media en middelen van Veerle Bergman. Al deze mediaproducten kun je als makelaar inzetten om je marketing- en verkoopdoelstellingen te behalen.

Via het Factotum platform bestel je eenvoudig: woning websites inclusief bieding formulier waarmee geïnteresseerde website bezoekers een bod op de betreffende woning uit kunnen brengen, een aanbodpagina, social posts, optie woningwaarde rapport, woning brochures, kantoor brochures, Home Promo Cards, visitekaartjes, buurt- of omwonenden mailingen, verhuisberichten, drieluiken, flyers, posters, raampresentaties, gepersonaliseerde wijnetiketten, give-aways met een persoonlijke kaart, DM kaarten. Natuurlijk alle media en middelen geheel in jouw huisstijl! 

Content rechtstreeks uit jouw CRM

De content voor jouw publicaties wordt overgenomen vanuit jouw CRM omgeving (kantoorautomatisering software pakket), want daar koppelen ze het Factotum platform mee. Zo hoef je de object content maar één keer vast te leggen. 

Over de techniek hoef je je overigens helemaal geen zorgen te maken;  het Factotum team automatiseert bijna alles voor je. Het Factotum platform werkt o.a. in de browsers Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari. Via ons platform maak en bestel je eenvoudig print- en digitale media. 

Je surft naar webhome.factotum.nl en logt in. Heb je nog geen account? Bel of mail Thalitha of Francis via 0297 230 320 of info@factotum.nl en vraag er direct een aan.

Inspiratie nodig of wil je de kwaliteit van de media en middelen ervaren? Wij sturen je graag een inspiratiepakket en komen graag bij je langs om je wensen te inventariseren. Bel ons vrijblijvend via 0297 230 320

Combineer je aanbodpagina met woning websites en/of one pagers

Met de plug-in voor een aanbodpagina creëer je direct op de makelaarswebsite een overzicht van alle woningen die je in de verkoop hebt. Hier hoef je geen extra handelingen voor te verrichten, via de plug-in wordt alle relevante informatie wederom vanuit je CRM-systeem ingeladen.

Aanbodpagina

Factotum heeft een plug-in voor je gemaakt waarmee al je aanbod automatisch op je website wordt gepubliceerd. Deze content wordt uit jouw CRM systeem opgehaald. Natuurlijk passen we de kleuren van jouw aanbodpagina aan zodat deze in jouw huisstijl past. Het aanbod is standaard voorzien van diverse filter- en sorteermogelijkheden.

Woningzoekers vinden vervolgens alle informatie op unieke woning websites. De Factotum API zorgt voor automatische updates zodat je aanbodpagina altijd je complete aanbod toont.

Aan iedere woning website kun je een biedingsformulier toevoegen zodat geïnteresseerden een bod uit kunnen brengen. De biedingen beheer je eenvoudig op het Factotum platform.

Woning website = unieke website voor elk object

Via het Factotum platform is het eenvoudig om voor elk object dat je in de verkoop hebt een unieke website te maken. Alle informatie wordt automatisch vanuit je CRM systeem in de website geüpload. Ook is het mogelijk om op de woning website documenten te beveiligen met een wachtwoord en pas beschikbaar te stellen aan je klant of prospect op het moment dat dit jou het beste uitkomt. En natuurlijk kun je een leadgeneratie tool op de woning website ‘aanzetten’ waarmee prospects hun gratis woningwaarde rapport kunnen opvragen in ruil voor contactinformatie. 

In onderstaande galerij tref je links aan naar drie voorbeeldmakelaar woning websites: Factotumlaan 1, Factotumlaan 2 en Factotumlaan 3

Biedingsformulier

De aankoop van een woning start met het uitbrengen van een bod. Dit kan online vanaf iedere woning website die je maakt op het Factotum platform. Hiervoor activeer je eenvoudig het biedingsformulier. 

Als makelaar ontvang je vervolgens het bod of meerdere biedingen plus alle benodigde informatie in de mail. Zo kun je dit aankoop proces goed opstarten. 

 

Buurtmailing - Direct Mail aan omwonenden

In deze tijden van snelle communicatie via social media, val je als makelaar juist op door het sturen van een een persoonlijk kaartje. 

Maak en bestel deze eenvoudig via het Factotum platform. Leuke extra’s zijn : dat je er ook een leuke give away bij kunt sturen. 

1. Via GEO adres selectie en het gebruiken van het huur/koop filter kun je de adressen selecteren die je wenst. 
2. Het aanleveren van een eigen adresbestand is mogelijk
3. Je kunt er ook een leuke give-away bij laten sturen

 

Vraag Thalitha of Mascha bij Factotum naar de mogelijkheden. Zij zijn bereikbaar via 0297 230 320 en info@factotum.nl 

Leads genereren met het Lead Generatie Tool

Leadgeneratie is onmisbaar voor iedere succesvolle onderneming. Het is dé manier om een klantenbestand te vergroten en nieuwe verkopen te genereren. Daarom heeft onze partner een slimme tool ontwikkeld die het mogelijk maakt om anonieme websitebezoekers een gezicht te geven en ze direct om te toveren tot interessante leads.  

Met de Lead Tool bied je een gratis woningwaarde rapport aan de websitebezoeker. Het rapport bestaat uit een woningwaarde-indicatie, referentiewoningen en een overzicht van aanvullende woningkenmerken.  

De software is via het Factotum platform eenvoudig te implementeren op je makelaars website of op de woning websites (=unieke website voor een woning). 

Met de lead tool ben je relevant en weet je gelijk wat de interesses zijn van (potentiële) klanten. De leads die hieruit voortkomen zijn exclusief voor jou toegankelijk.

Flipbook = Digitale brochure

Via het Factotum platform is het eenvoudig om voor elk object dat je in de verkoop hebt een unieke website te maken. Alle informatie wordt automatisch in de website geüpload. Ook is het mogelijk om op de mini-website documenten te beveiligen met een wachtwoord en pas beschikbaar te stellen aan je klant of prospect op het moment dat dit jou het beste uitkomt. En natuurlijk kun je een leadgeneratie tool op de mini-website ‘aanzetten’ waarmee prospects hun woningwaarde kunnen opvragen in ruil voor contactinformatie. 

Een voorbeeld flipbook = digitale brochure treft u op online op : https://fb.webhome.nl/?order=8894051#FLIPBOOK/1

« van 2 »

Meer over het #1 Factotum Platform

 

Wanneer je met Factotum samen in zee gaat, maken ze templates van de door jou gewenste marketingmaterialen, volledig in jouw huisstijl en conform jouw wensen. Vervolgens vul je jouw templates met een paar muisklikken met de object informatie en bestel je al je materialen die direct geschikt zijn voor inzet in de gewenste media – denk drieluik brochures, mini-websites voor de woningen / objecten die je in verkoop hebt, raampresentaties, buurt- of omwonenden mailingen, flyers, online pdf’s en brochures.