Marketingmaterialen

In de galerij op deze pagina tref je een aantal marketingmaterialen / mediaproducten van Veerle Bergman. Al deze mediaproducten kun je als makelaar inzetten om de marketing- en verkoopdoelstellingen te behalen. Het betreffen voorbeelden van marketing communicatie en corporate communicatie middelen die makelaars in werkelijkheid inzetten. We zijn van mening dat we de werkelijke materialen die wij voor makelaars mogen automatiseren en produceren niet online kunnen delen vanuit concurrentie oogpunt. 

Bij Factotum bestel je eenvoudig brochures, Home Promo Cards, visitekaartjes, buurt- of omwonenden mailingen, verhuisberichten, drieluiken, flyers, posters, raampresentaties, gepersonaliseerde wijnetiketten, give-aways met een persoonlijke kaart, DM kaarten (A5), mini woning / object websites en social posts. Natuurlijk geheel in jouw huisstijl! 

Uitgelicht: Buurtmailing = Direct Mail aan omwonenden

Features: GEO adres selectie en huur/koop filter aanleveren eigen adresbestand is ook mogelijk

« 2 van 2 »

Mini woning website = een unieke website voor elk object

Via het Factotum platform is het eenvoudig om voor elk object dat je in de verkoop hebt een unieke website te maken. Alle informatie wordt automatisch in de website geüpload. Ook is het mogelijk om op de mini-website documenten te beveiligen met een wachtwoord en pas beschikbaar te stellen aan je klant of prospect op het moment dat dit jou het beste uitkomt. En natuurlijk kun je een leadgeneratie tool op de mini-website ‘aanzetten’ waarmee prospects hun gratis woningwaarde rapport kunnen opvragen in ruil voor contactinformatie. 

Een voorbeeld van een mini-website; een unieke website voor elk object tref je op factotumlaan1.nl 

Flipbook = Digitale brochure

Via het Factotum platform is het eenvoudig om voor elk object dat je in de verkoop hebt een unieke website te maken. Alle informatie wordt automatisch in de website geüpload. Ook is het mogelijk om op de mini-website documenten te beveiligen met een wachtwoord en pas beschikbaar te stellen aan je klant of prospect op het moment dat dit jou het beste uitkomt. En natuurlijk kun je een leadgeneratie tool op de mini-website ‘aanzetten’ waarmee prospects hun woningwaarde kunnen opvragen in ruil voor contactinformatie. 

Een voorbeeld flipbook = digitale brochure treft u op online op : https://fb.webhome.nl/?order=8894051#FLIPBOOK/1

Meer over het Factotum Platform

 

Wanneer je met Factotum samen in zee gaat, maken ze templates van de door jou gewenste marketingmaterialen, volledig in jouw huisstijl en conform jouw wensen. Vervolgens vul je jouw templates met een paar muisklikken met de object informatie en bestel je al je materialen die direct geschikt zijn voor inzet in de gewenste media – denk drieluik brochures, mini-websites voor de woningen / objecten die je in verkoop hebt,  raampresentaties, buurt- of omwonenden mailingen, flyers, online pdf’s en brochures.

Content rechtstreeks uit jouw CRM

 

De content voor jouw publicaties wordt overgenomen vanuit jouw CRM omgeving (kantoorautomatisering software pakket), want daar koppelen ze het Factotum platform mee. Zo hoef je de object content maar één keer vast te leggen. 

Over de techniek hoef je je overigens helemaal geen zorgen te maken;  het Factotum team automatiseert bijna alles voor je. Het Factotum platform werkt o.a. in de browsers Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari. Via ons platform maak en bestel je eenvoudig print- en digitale media. 

Je surft naar webhome.factotum.nl en logt in. Heb je nog geen account? Bel of mail Thalitha of Francis via 0297 230 320 of info@factotum.nl en vraag er direct een aan.

Inspiratie nodig of wil je de kwaliteit van de marketing materialen / mediaproducten ervaren? Wij sturen je graag een inspiratiepakket en komen graag bij je langs om je wensen te inventariseren. Bel ons vrijblijvend via 0297 230 320