Veerle Bergman

Businesspartner van Factotum Media B.V. 

VoorBeeldmakelaar

Als business partner van Factotum promoot ik marketingmaterialen voor makelaars die eenvoudig te maken zijn via het Factotum platform. Hiervoor analyseer ik de producten die makelaars bestellen bij Factotum. Ook probeer ik in de huid van een Makelaar te kruipen. Dit doe ik op deze website en op de social media met Factotumlaan 1 als object. En met offline oftewel printed marketing materialen, want geïntegreerde communicatie is – zoals elke makelaar weet – ‘Hot’.

De marketingmaterialen restyle ik periodiek waardoor er ver­schillende materialen in omloop zijn. Aan de bovenkant van deze pagina zie je een voorbeeld van een ‘Te Koop’-mailing welke je middels GEO-selectie kunt richten aan bewoners in de regio voor wie jouw boodschap mogelijk interessant is. Een van de features op het Factotum platform is dat je bij de adresselectie ten behoeve van een direct mailing of buurtmailing het filter huur of koopwoning kunt gebruiken. 

Het leuke van het Factotum platform is dat het platform intuïtief is waardoor je snel al je marketingmaterialen kunt maken en bestellen. Volledig in je eigen huisstijl! Factotum ontwerpt, maakt en automatiseert de benodigde templates conform jouw wensen. Ze hebben koppelingen met de voor jou relevante sites en platforms (makelaar / kantoor CRM systemen, Matrixian, Funda etc.) én ze versturen de marketingmaterialen dezelfde dag al met de post zodat je ze de volgende dag al in huis hebt. 

Meer weten? Neem contact op met Thalitha of Francis van Factotum via 0297 230 320. 

Leuk om digitaal kennis te maken!

Met vriendelijke groeten, 

Veerle Bergman

 

Makkelijk en snel objecten kopen en verkopen

Opvallend succesvolle makelaars zijn goed zichtbaar in de media. Laat je zelf zien met eenvoudig te maken marketingmaterialen in je eigen huisstijl. Op het Factotum platform bestel je in een paar klikken steengoede brochures, raampresentaties, buurt / omwonenden mailingen, DM materialen, social posts en nog veel meer! Zo worden jij, je woningaanbod én je klanten met gemak opvallend succesvol!

Lees de steengoede referenties  van makelaars waar we mee samen werken. Door de media inzet en uitvoering te variëren onderscheiden zij zich van andere makelaars. Op deze site geven we voorbeelden van mediaproducten die makelaars succesvol inzetten om hun marketing- en verkoop doelstellingen te behalen. Wil je de voorbeelden in eigen handen, stuur dan een e-mail met het onderwerp ‘Inspiratiemap’ naar info@factotum.nl